" Nu poti vedea bine decat cu inima. Esentialul este invizibil pentru ochi" (Antoine de Saint-Exupery)

marți, 23 februarie 2010

Zambiti, va rog!

220px-Smiley.svg Daca data trecuta am scris de imbratisare, azi voi scrie de zambet, sunt cele doua lucruri care ne pot imbunatati zilele, sunt cele mai accesibile si nu trebuie sa le astepti…se pot intampla chiar aici si acum! Oare de ce numai in poze zambim mai mult?

Puterea unui zambet e imensa, cred ca toti cei carora va place sa zambiti stiti asta si mai ales, ne place compania oamenilor zambitori. Nimanui nu-i plac oamenii incruntati si posomarati, probabil pentru ca nu suntem facuti pentru tristete, ci pentru seninatate.

Tristetea e doar o experienta, ca o furtuna trecatoare, nu e indicat sa ne identificam cu ea pentru ca astfel  o retinem in noi si ne miram de  ce nu mai putem fi veseli. Un zambet inlatura toti norii si ne readuce seninatatea pe chip, acea seninatate din care am venit pe acest pamant.

pe0064596Sa zambim cat mai mult, cat despre motive de a zambi, eu cred ca sunt mii de motive zilnic dar le ignoram, suntem prea orbi ca sa le vedem. Si atunci, daca tot intalniti un om care va zambeste, zambiti-i inapoi, e cel mai bun lucru pe care-l puteti face pentru acea persoana. Daruiti zambete si nu mai economisiti ganduri care va intuneca mintea. Un mare scriitor spunea “Zambeste mereu, nu poti sa stii niciodata cine se va indragosti de zambetul tau” :)

Am postat un filmulet emotionant despre cineva care si-a facut din zambetul celorlalti un mod de viata :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu