" Nu poti vedea bine decat cu inima. Esentialul este invizibil pentru ochi" (Antoine de Saint-Exupery)

vineri, 22 ianuarie 2010

Suntem energie…

Cine are ochi sa vada, cine are urechi sa auda…”

aurafullFizica cuantica ne demonstreaza clar ca suntem facuti din energie, miscarea electronilor e pe baza de energie, tot ce vibreaza in univers e energie..Putem verifica acest lucru foarte usor. Fiecare om are o aura, un camp energetic, la unii se vede cu ochiul liber, dar pentru cine are ochi sa vada…

De multe ori cand suntem obositi spunem ca ne simtim ”storsi de energie”, ne simtim asa fara sa intelegem motivul. Parca cineva ne-a “furat” toata energia si asa este. Asta se intampla cand ne lasam condusi, controlati (de serviciu, de partener, de unele persoane, de unele lucruri, etc), constient sau inconstient, ni se ia din energie. In somn se intampla acest miracol al “incarcarii bateriilor”, insa somnul nu e singura noastra sursa de a primi energie.

Asa cum unele lucruri sau persoane ne iau energia intr-un mod “brutal”, exista si opusul si anume oamenii care ne dau energie. Daca privim un corp care nu mai este in viata, observam ca acea unda de energie a plecat definitiv, ca energia era combustibilul care ii punea corpul si mintea in functiune. Multi isi iau energia controlandu-i pe ceilalti, astfel ajungem sa ne controlam reciproc, ceea ce duce la violenta, frica, confuzie, etc. Din cauza asta simtim mereu frica de a nu pierde ceea ce avem. Ne e frica de ambele parti: ca pierdem controlul sau ne e frica sa fim controlati, manipulati (in familie, cuplu, societate, la locul de munca).

Opusul fricii e iubirea. A iubi inseamna a darui..Daca ahp1834vem energie trebuie sa o daruim pentru ca e un dar divin, e acel “talant” de care vorbeste si Biblia si pe care trebuie sa-l inmultim pentru a nu-i pierde puterea. De ce spun asta? Pentru ca daruind, de fapt primesti, asa cum zicea Steinhardt in cartea lui “Daruind vei dobandi”. Daca persoana careia ii daruiesti iti raspunde daruind la randul ei, cantitatea de energie creste, se inmulteste, nu se aduna si duce la un inalt nivel vibrational al fiecaruia.

07447FRL Asa se explica de ce in prezenta unor persoane dragi sau cu care rezonam ne simtim foarte plini de viata, foarte incarcati cu energie si observam ca ei se manifesta la fel. Acest lucru nu e posibil fara iubire, fara bucuria de a impartasi, fara comuniune. Si la fel e in cazul comuniunii cu natura, cu animalele sau plantele alaturi de care ne simtim revitalizati sau cu divinul prin rugaciune.

Concluzia este: paziti-va energia, nu o mai consumati cu lucruri total inutile care va seaca si daca nu va simtiti bine intr-un anumit mediu, plecati de acolo, nu asteptati sa deveniti “storsi” si sa va imbolnaviti. E important sa cautam compania celor care au ceva sa ne daruiasca si celor pregatiti sa primeasca ceea ce aveti de dat. Sa ne reconectam cu natura, adevarata sursa de viata.

Acest mesaj il gasiti si in filmul “ Avatar” dar mai ales in filmul “Profetiile de la Celestine”, aveti mai jos un fragment (momentul special e din minutul 3). ;) si un link cu mai multe detalii despre aura.

Va imbratisez cu drag.

http://parapsy.ro/?p=1359

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu