" Nu poti vedea bine decat cu inima. Esentialul este invizibil pentru ochi" (Antoine de Saint-Exupery)

luni, 25 ianuarie 2010

Live like wild horses..

wallpaper_cai-in-turma-150x150V-ati intrebat vreodata de ce caii salbatici sunt asa de frumosi, asa de ageri si de puternici ? Pentru ca sunt liberi…In adancul nostru noi suntem precum caii salbatici, pentru ca doar fiind liberi vom cunoaste acea stare de fericire si vom pasi pe poarta eternitatii, alergand cu viteza luminii.

Din pacate nu suntem liberi, suntem precum acei cai carora li s-au pus obloane, carora li s-au impus limite. Ciudat, nu ? De ce li s-au pus obloane ? Pentru ca acela care stapaneste un cal stie ca e periculos daca acel cal vede mai mult, stie ca acel cal are o forta si o viteza cu mult mai mare decat a sa, stie ca il poate distruge.

Nu pot sa nu observ blandetea din ochii unui cal supus, are o privirewallpaper_cap-de-cal-frumos-150x150 care trece prin tine, care pur si simplu te citeste. Daca-ar sti cat e de puternic, ca poate alerga fara sa se opreasca la comanda nimanui, ca n-ar alerga singur, ci impreuna cu alti cai la fel de minunati.Daca ar sti precum fratii lui  liberi ce inseamna sa alergi in lumina soarelui, pe campuri imense si sa nu ai alt orizont decat albastrul cerului…Dac-ar sti…

wallpaper_cal-negru-alergand-pe-plaja-150x150Sper ca v-am dat de gandit si cand aveti ocazia, priviti-i ! E timpul ca toti caii sa redevina salbatici, e timpul ca noi sa redevenim liberi, asa cum ne-am nascut,  sa nu ne mai comportam ca niste sclavi in viata aceasta, depinde numai de noi..Free your mind, free yourself, live like wild horses !

Am adaugat niste linkuri frumoase, sper sa va placa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu